HONDAN MAAILMA

VOIMAA YMPÄRI PLANEETTAA

Meidän tutkimus- ja kehitystiimimme ovat luonnollisesti uteliaita ja innovatiivisia, sillä ne rakastavat haasteita. Asioiden lähestyminen uudesta näkökulmasta ja uusien konseptien kehittäminen voi usein johtaa uuden sukupolven Hondiin ympäri maailmaa.

 
 

Scroll

Maailmanlaajuiset tavoitteet

"Halusin olla numero 1 maailmassa, en vain Japanissa” – Soichiro Honda

150 MAATA, YKSI HONDA

Honda on tällä hetkellä maailman neljänneksi suurin autonvalmistaja. Meidän valmistamiamme autoja myydään maailmanlaajuisesti 150 maassa. Mallit kuten Civic, Accord, CR-V ja HR-V ovat rekisteröintitilastojen kärjessä monissa maissa. Accord on ollut Yhdysvaltojen eniten myyty henkilöauto viimeisten neljänkymmenen vuoden ajan, mikä on huomattava saavutus.
Kansalliset myyntitoimistomme ulottuvat neljään maanosaan. Myymme Hondia 30 maassa Japanin, Aasian ja Oseanian alueella, 38 Amerikan maassa, 46 Euroopan maassa ja 36 Afrikan sekä Lähi-Idän maassa. Japanin pääkonttorimme tukee jokaista niistä jakaen täydellisen Honda-kokemuksen.

MAAILMANLAAJUINEN TUOTANTO

Valmistamme siellä, missä asiakkaamme ovat.

Perustajamme Soichiro Honda opetti meille, että menestyvä globaali yhtiö on hajautettu. Hän antoi aluekonttoreillemme vallan tehdä omia päätöksiä. Jokainen Hondan tuotantolaitos ympäri maailmaa on itsenäinen ja yrittäjähenkinen. Loppujen lopuksi, ne on parhaiten sijoitettu tekemään oikeat päätökset. 

 
Maailmanlaajuinen visio
Varhaisista ajoistamme lähtien olemme omaksuneet haasteen autojen valmistamisesta Japanin ulkopuolella. Me olimme ensimmäinen japanilainen yhtiö, joka valmisti autoja Yhdysvalloissa. Se oli valtava ulkomainen hanke, mutta Soichiron päättäväisyys auttoi meitä rakentamaan siitä menestystarinan. Alkuperäinen Marysvillen tehdas on valmistanut yli yksitoista miljoonaa Hondaa ja lukema kasvaa joka päivä. 

 

Oli kyseessä sitten tehdas tai kokoonpanolinja, kaikki Hondat rakennetaan ylpeydellä.

Valmistamme 10. sukupolven Accordia pohjoisamerikkalaisille asiakkaillemme valtavassa tehtaassamme Marysvillessa, Ohiossa. Tehdas avattiin vuonna 1982.

Nykyisin valmistamme Honda-autoja Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Brasiliassa, Argentiinassa, Iso-Britanniassa, Turkissa, Kiinassa, Thaimaassa, Intiassa ja Vietnamissa. Vuonna 2017 tuotantolaitoksemme valmistivat yli 5,1 miljoonaa autoa. 


 

MAAILMALAAJUINEN TUTKIMUS- JA KEHITYSTOIMINTA

Hondan autot ovat maailmaa varten.

Varmistamme sen, että Hondan valmistamat autot toimivat moitteettomasti kaikkialla maailmassa tekemällä tutkimus- ja kehitystyötä kaikissa maanosissa. Meillä on tietenkin edistykselliset tutkimus- ja kehityslaitokset Japanissa, ja tärkeimpiä projekteja johdetaan pääkonttoristamme käsin, mutta olemme aivan yhtä ylpeitä siitä, että tutkimusta ja kehitystä edistetään myös muissa globaaleissa keskuksissamme.

Unelman tekijät
Honda tutkimus- ja kehityskeskuksia on Yhdysvalloissa, Kiinassa, Intiassa, Indonesiassa, Thaimaassa, Iso-Britanniassa, Saksassa ja Italiassa. Uskomme, että autojen tutkiminen ja kehittäminen päämarkkinoillamme antaa parhaan mahdollisen tuloksen asiakkaillemme.

 

 

NSX:n valmistavat käsityönä erikoiskoulutuksen saaneet teknikot Yhdysvalloissa.

NSX:n moottorin jokaisen pultin tiukkuus tarkistetaan käsin.

KUINKA HONDA KUORI ESIIN IDEAN

Yhdysvallat otti innolla vastaan Civic Hatchbackin.

Mikäli uskoit, että Yhdysvalloissa on tilaa vain porrasperäisille autoille, olit väärässä. Yhdysvallat ovat Civic Hatchbackin suurin markkina. Auto esiteltiin Atlantin tuolla puolen vuonna 2016 ja se on menestynyt erinomaisesti siitä lähtien.

Maailmanlaajuinen vetovoima
Tämä on esimerkki siitä, kuinka kehitämme mallimme todellisiksi maailmanautoiksi. Teemme autoja maailmaa varten, emme tietyille alueille. Se on vaikeampi tapa toimia, mutta tulokset ovat vaivan arvoisia.

 

Missä tahansa valmistammekin Hondia, ne on valmistettu ja viimeistelty huolellisesti.

Iso-Britanniassa valmistettu Honda Civic Hatchback lähtee synnyinmaastaan matkalle Atlantin yli Yhdysvaltoihin.