HONDAN MAAILMA

UNELMA-ALKU

"ILMAN UNELMIA ET SAAVUTA MITÄÄN"

Soichiro Honda halusi menestyä. Hän pyrki aina vaan parempaan; koko ajan edeten pidemmälle, kehittäen ideoita ja testaten niitä. Hänen unelmansa auttaa ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan oli aina etusijalla kaikessa mitä hän loi.

 
 

HETKET JOTKA RAKENSIVAT HISTORIAMME

Mies unelmiensa ja kunnianhimonsa kanssa ei koskaan aikonut jäädä Japaniin, ja Soichiro suuntasi katseensa Eurooppaan. Hän rakennutti tehtaan Belgiaan ja avasi sen vuonna 1963. Se oli yksi hänen askelistaan viedä ideansa ja tuotteensa ihmisille kaikkialla maailmassa.

 
 
 

KILPAA LEGENDOJEN KANSSA

Vuonna 1964 ilmestyimme täysin oman F1-auton kanssa Saksan Grand Prixiin. Tuosta historiallisesta hetkestä aloitimme uskomattoman suhteen. Kehitimme paljon uusia ideoita legendaaristen kuljettajien, kuten Surtees ja Brabham, kanssa. Ja myöhemmin kultaisena aikakautenamme Prostin, Sennan, Piquetin ja Mansellin kanssa.

 
 

UNELMIA, EI AIKATAULUJA

Alkuun S2000 ei ollut sitä, mitä pääinsinöörimme, Shigeru Uehara odotti. Annettuaan avaimet takaisin koeajon jälkeen hän kysyi. “Onko tuo parasta, mihin pystytte?” Hän ei ollut tyytyväinen… mutta vuotta myöhemmin hän oli.

 
 

Scroll

Usko unelmiin

Me kaikki voimme kuvitella upeita asioita, mutta niiden toteuttaminen aikaansaa muutoksen.