HONDAN MAAILMA

INSPIRAATIOTA UNELMISTA

Filosofiamme rakentuu perusajatukseen: teemme asiakkaamme onnellisiksi ja parannamme heidän elämäänsä. Pyrimme aina kehittämään ideoitamme ja täyttämään tavoitteemme, jakaen ilomme ja innostuksemme niiden saavuttamisesta kaikkien kanssa maailmassa.

 
 
 

Scroll

Uskallus haastaa tavanomainen

“Jos teet ylivoimaisen tuotteen, ihmiset ostavat sen” – Soichiro Honda

PERUSUSKOMME, TOIMINTATAPAMME JA PERIAATTEEMME

Perustajamme, Soichiro Honda ja Takeo Fujisawa, kehittivät unelmistaan Hondan filosofian. Se rakentuu kahdelle peruskivelle: yksilön kunnioitus ja asia, jota kutsumme Kolmeksi Iloksi. Edelleen tänään kaikki yhteistyökumppanimme jakavat filosofiamme ja jokainen yhtiössämme toimiva täyttää sen vaatimukset. Hondan visio on kuitenkin enemmän kuin vain sanat. Kumppanimme tietävät, että yhtiö luottaa heihin ja rohkaisee heitä ottamaan riskejä ilman epäonnistumisen pelkoa. Hondalla kunnioitetaan jokaista. Soichiro ei olisi halunnut toimia millään muulla tavalla.

YKSILÖN KUNNIOITTAMINEN

Aloitteellisuus, luottamus, tasa-arvoisuus.

Honda on yhtiö, joka on rakennettu toisen kunnioittamisen perustalle. Me tiedämme, että ihmisillä on omia ideoita ja me rohkaisemme heitä toimimaan niiden mukaan ja ottamaan vastuun ideoistaan. Molemminpuoliseen luottamukseen perustuva kulttuurimme auttaa turvautumaan toisiin ja jakamaan tietoa keskuudessamme.

 

Huomisen unelmoijat – ASIMO viihdyttää Hondan School of Dreams -koulussa vierailevia oppilaita Swindonissa.

KOLME ILOA

Ostaminen, myyminen, luominen.

Ostamisen ilo
Haluamme asiakkaidemme tuntevan, että he ovat tehneet viisaan valinnan ja että heidän Hondansa palvelee heitä luotettavasti vuosien ajan.

Myymisen ilo
Mallistomme pitäisi antaa motivaatiota jälleenmyyjillemme. Heidän ei ole helppo myydä tuotetta, joka ei rakenna luottamusta.

Luomisen ilo
Mikäli asiakkaamme ja jälleenmyyjämme ovat tyytyväisiä, kehitystiimimme voivat olla ylpeitä työstään - työ on suoritettu erinomaisesti.

 

 

 

VALKOISET HAALARIT

"Hyvää tuotetta ei voi valmistaa likaisessa tehtaassa."

Jokainen Hondan tehtaalla, yhtiön pääjohtajaa myöten, käyttää valkoisia haalareita. Lika näkyy oitis valkoisissa vaatteissa, mutta mahdollisimman puhtaassa tehtaassa ei ole näkyvää likaa. Tämä oli Soichiro Hondan idea jo vuonna 1952 ja olemme seuranneet hänen ajatustaan aina siitä lähtien.

Työn ilo
Hondalla me haluamme jokaisen nauttivan työstään, puhuvan avoimesti, etenevän kunnianhimoisesti ja arvostavan ponnisteluja. Me uskomme sen helpottavan työntekijöitämme valmistamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka antavat rahalle hyvän vastineen. Päämäärämme? Täyttää asiakkaiden toiveet.

 

Tänään teknikkomme kaikkialla maailmassa käyttävät edelleen valkoisia haalareita kunnioittaakseen Soichiron alkuperäistä ideaa.

Kirkasjärkisellä Soichiro Hondalla oli heti alusta alkaen idea valkoisten haalareiden käytöstä, symboloimassa puhdasta työympäristöä.