Honda Civic Sport Sedan

SUUREMANN LUOKAN HAASTAJA

Innostu ajamisesta

Scroll

Uudistunut ja hienostunut

Täysin uudistettu Civic 4D on aivan omassa luokassaan.

VAHVAA SUORI- TUSKYKYÄ

Uuden sukupolven moottorimme tuo ajamiseen uutta iloa.

Uudistetun jousituksen ansiosta uuden Civic Sedan ajomukavuus ja urheilullinen ajotuntuma ovat täydellisessä tasapainossa. Täysin uusi 1,5-litrainen VTEC TURBO ‑moottori on saatavilla joko 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai 7-vaihteisella CVT-automaattivaihteistolla varustettuna.

Honda Civic

ENEMMÄN TUNNETTA

Veistokselliset linjat muodostavat yhden täydellisen muodon.

Civic Sedan sisätilat ovat täynnä laadukkaan pehmeitä pintoja. Sen muotoillut istuimet tukevat sinua ajoelämyksestä nauttiessasi. Tässä autossa on runsaasti tilaa liikkua.

Toiminnan aika
Civic Sedan ohjaamo on suunniteltu mukaansatempaavaa ajokokemusta varten. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu siten, että auton hallinta pysyy tiukasti käsissäsi.

Tilava tavaratila täyttää suuremmatkin vaatimukset, ja taittuvat takapenkit tuovat tarvittaessa vielä lisää tilaa tavaroille

Civic Sedan on yhtä tyylikäs sisältä kuin ulkoakin.

ENEMMÄN TURVALLI- SUUDEN TUNTUA

Honda SENSING on valikoima kehittyneitä turvaominaisuuksia, jotka lisäävät kuljettajan ja matkustajien turvallisuutta. Honda SENSING on vakiovaruste kaikissa malleissa.

Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä
Jos auto on vaarassa törmätä edessä havaittuun autoon tai jalankulkijaan, järjestelmä varoittaa tästä kuljettajaa sekä hidastaa ajonopeutta lieventääkseen törmäyksen vakavuutta.

Kaistavaroitin

Jos auto liikkuu pois kaistalta ilman, että suuntavilkku on käytössä, järjestelmä varoittaa kuljettajaa vilkkuvalla merkkivalolla ja äänimerkillä.

Tieltä suistumisen ennakointi

Tuulilasiin kiinnitetty kamera havainnoi, jos auto on ajautumassa pois tieltä, ja järjestelmä pyrkii pitämään auton kaistallaan korjaamalla ohjausta kevyesti sähköisen ohjaustehostinjärjestelmän avulla. Joissain tilanteissa järjestelmä saattaa myös jarruttaa.

Kaistavahtijärjestelmä

Kaistavahtijärjestelmä auttaa kuljettajaa pysymään keskellä kaistaa. Järjestelmä vähentää ohjausliikkeiden tarvetta ja tekee moottoritiellä ajamisesta vaivattomampaa ja stressittömämpää.


Liikennemerkin tunnistus
Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä tunnistaa liikennemerkkejä ja näyttää merkin tiedot auton näytössä. Näytössä voi näyttää kaksi liikennemerkkiä yhtä aikaa.

Älykäs nopeusrajoitin
Yhdistää säädettävän nopeusrajoittimen ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän. Älykäs nopeusrajoitin asettaa nopeusrajoituksen automaattisesti liikennemerkin tunnistusjärjestelmän havainnon mukaiseksi.

Älykäs mukautuva vakionopeussäädin

Toiminto havaitsee, jos viereisellä kaistalla ajava auto on ajamassa eteesi, ja säätää nopeuttasi sen mukaan. Lisäksi se auttaa ylläpitämään turvavälin edellä ajavaan autoon, joten sinun ei tarvitse säädellä nopeutta manuaalisesti.

Mukautuva vakionopeussäädin alhaisen nopeuden seurannalla

Tämä toiminto ylläpitää asetetun ajonopeuden ja turvavälin edellä ajavaan autoon. Jos edellä ajava auto pysähtyy, toiminto hidastaa autosi nopeutta ja pysäyttää sen ilman, että sinun täytyy painaa jarrupoljinta. Voit jatkaa toimintoa koskettamalla kaasupoljinta.

VAHVAA SUORI- TUSKYKYÄ

Uuden sukupolven moottorimme tuo ajamiseen uutta iloa.

Uudistetun jousituksen ansiosta uuden Civic Sedan ajomukavuus ja urheilullinen ajotuntuma ovat täydellisessä tasapainossa. Täysin uusi 1,5-litrainen VTEC TURBO ‑moottori on saatavilla joko 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai 7-vaihteisella CVT-automaattivaihteistolla varustettuna.

Honda Civic

MUKAANSA- TEMPAAVA

Tunnet olevasi kuin yhtä uuden Civic Sedan kanssa.

Sen urheilullinen muotoilu on yhdistelmä dramaattisen kuvauksellisia linjoja ja pehmeitä muotoja. Sisätilat ovat väljät ja viihtyisät, sillä uusi Civic Sedan tarjoaa vain parasta.

Honda Civic
Honda Civic

INTEGROITUJA INNOVAATIOITA

Tutustu kaikkiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin, jotka tekevät Civic Sedan erinomaisesti varustellun auton (Varusteet vaihtelevat malleittain).