UUSI HONDA CIVIC HB

SUUREMMAN LUOKAN HAASTAJA

TALOUDELLISTA SUORITUSKYKYÄ

UUDET URHEILULLISET

1,5- ja 1,0litraiset

Bensiinimoottorit

Scroll

Civic HB - täysin uudistettu

Kaikkien aikojen urheilullisimmassa Civic-mallissa on turboahdettu moottori, uusi virtaviivainen muotoilu sekä suuremman luokan sisätilat

SISÄTILAT

Auton urheilullisuus jatkuu sisätiloissa, joista löytyy digitaalinen valaistu mittaristo, kevytmetallipolkimet ja nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Sisätilat ovat myös miellyttävät, sillä jalkatilaa on runsaasti, materiaalit ovat pehmeitä ja istuimet ylellisiä.

Enemmän tavaratilaa
Monipuolisesti muunneltavat, 60:40-suhteessa taittuvat takaistuimet lisäävät Civicin kuljetustilaa. Leveän takaluukun ansiosta tavaroiden lastaaminen ja purkaminen on todella helppoa. Ja takuulla yllätyt, miten paljon tavaraa tähän autoon mahtuu.

Civicin tavaratilaa on helppo muunnella suurtenkin tavaroiden kuljettamista varten.

Ohjaamo toimii täydellisesti kaikissa ajotilanteissa. Civic reagoi erinomaisesti ja auton hallinta on helppoa, joten voit nauttia urheilullisesta ajotuntumasta aina kun haluat.

TURBOVOIMAA

Täysin uudistettu malli ja uuden sukupolven moottorit, jotka antavat kuljettajalle erinomaisen hallittavuuden.

Civic HB on uudistettu kevyemmällä ja jäykemmällä alustalla, mikä takaa mukaansatempaavan ajokokemuksen. Valikoimassa on kaksi turboahdettua moottoria, joista molemmat ovat saatavilla 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai 7-vaihteisella CVT-automaattivaihteistolla.

HONDA SENSING VAKIONA

Honda SENSING sisältää edistyksellisen valikoiman turvaominaisuuksia, jotka lisäävät kuljettajan ja matkustajien turvallisuutta.

Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä
Jos auto on vaarassa törmätä edessä havaittuun autoon tai jalankulkijaan, järjestelmä varoittaa tästä kuljettajaa sekä hidastaa ajonopeutta lieventääkseen törmäyksen vakavuutta.

Kaistavaroitin
Jos auto ajautuu pois kaistalta ilman, että suuntavilkku on käytössä, järjestelmä varoittaa kuljettajaa vilkkuvalla merkkivalolla ja äänimerkillä. Näin kuljettajalla on mahdollisuus korjata ajolinjaa.

Tieltä suistumisen ennakointi
Tuulilasiin kiinnitetty kamera havainnoi, jos auto on ajautumassa pois tieltä, ja järjestelmä pyrkii pitämään auton kaistallaan korjaamalla ohjausta kevyesti sähköisen ohjaustehostinjärjestelmän avulla. Joissain tilanteissa järjestelmä voi myös lisätä jarrutusvoimaa.

Kaistavahtijärjestelmä
Järjestelmä auttaa pitämään ajoneuvon keskellä kaistaa, vähentää ohjauksen korjausliikkeiden tarvetta ja helpottaa ohjausta. Näin ajaminen on miellyttävämpää erityisesti moottoriteillä.

Liikennemerkin tunnistus
Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä tunnistaa liikennemerkkejä ja näyttää merkin tiedot auton näytössä. Näytössä voi näyttää kaksi liikennemerkkiä yhtä aikaa.

Älykäs nopeusrajoitin
Toiminto yhdistää älykkäästi jo käytössä olevan säädettävän nopeusrajoittimen ja liikennemerkin tunnistusjärjestelmän toiminnot. Se asettaa nopeuden automaattisesti liikennemerkin tunnistusjärjestelmän havaitsemaan nopeuteen.

Älykäs mukautuva vakionopeussäädin
Toiminto havaitsee, jos viereisellä kaistalla ajava auto on ajamassa eteesi, ja säätää nopeuttasi sen mukaan. Lisäksi se auttaa ylläpitämään turvavälin edellä ajavaan autoon, joten sinun ei tarvitse säädellä nopeutta.

Mukautuva vakionopeussäädin alhaisen nopeuden seurannalla (CVT-vaihteistot)
Tämä toiminto ylläpitää asetetun ajonopeuden ja turvavälin edellä ajavaan autoon. Jos edellä ajava auto pysähtyy, toiminto hidastaa autosi nopeutta ja pysäyttää sen ilman, että sinun täytyy painaa jarrupoljinta.

Katso videolta miten Honda Sensing toimii käytännössä

SIIRRY AJOALUEELLE

Tutustu kaikkiin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin, jotka tekevät Civic HB erinomaisen ja monipuolisen henkilöauton.

SINUN VAUHTIISI SOPIVA

Civic HB tarjoaa juuri sinulle sopivan ajokokemuksen.

Manuaalivaihteistojen ystäville on tarjolla 6-vaihteinen vaihteisto, jolla vaihteiden vaihto käy sulavasti ja urheilullisesti kaikilla kierrosluvuilla.

Miellyttävää ajamista
Rennompaan ajoon on tarjolla uusi 7-vaihteinen CVT-automaattivaihteisto. Vaihteisto takaa tehokkaan ja tasaisen kiihdytyksen, ja sporttiseen tunnelmaan pääsee käyttämällä ohjauspyörään sijoitettuja vaihteenvalitsimia. Valinta on sinun.