UUSI CIVIC TYPE R

KOE KISAVIRITETTY AJONAUTINTO

KILPAILUKYKY VERESSÄ

Scroll

Raakaa voimaa

Uuden Type R:n suunnittelussa on keskitytty suorituskykyisen rata-auton tekniikkaan ja ensiluokkaiseen aerodynamiikkaan. Siksi se on markkinoiden kuumin Hatchback -uutuus.

TÄYNNÄ URHEILULLI
-SUUTTA

Absoluuttista voimaa ja suorituskykyä

Type R perustuu samoihin periaatteisiin kuin uusi kymmenennen sukupolven Civic ja hyödyntää Hondan vankkaa kokemusta suorituskykyisten autojen valmistamisessa. Täysin uudelleensuunniteltu Type R tarjoaa mukaansatempaavan ja jännittävän ajokokemuksen tiellä ja kilparadalla. Tule ja tutustu Hondan kaikkien aikojen tehokkaimpaan ja nopeimpaan etuvetoiseen autoon.

UNELMISTA TULI TOTTA

"Olen rakastanut autoja pikkupojasta lähtien."

"Civic Type R:n vision perustana oli hallittavuus, johon kuljettaja voisi luottaa täydellisesti ja jonka ansiosta ajoa voisi jatkaa loputtomiin. Type R on näiden unelmien täyttymys. Type R -mallissa yhdistyvät mukavuus, ensiluokkaiset sisätilat, kilpa-automainen muotoilu ja erinomainen suorituskyky.

Honda Civic

VALITSE VÄRISI

Vaalea vai tumma? Valitse ja katso mikä väri on mielestäsi tyylikkäin.  

TILAKISAN VOITTAJA

Tilavaikutelma on totta.

Civic Type R tarjoaa luokkansa suurimmat tilat, alhaisen painopisteen, enemmän päätilaa ja erinomaisen ajoasennon. Korkeat penkit ovat muotoiltu urheilulliseen ajoon ja ne ovat kaikkien aikojan kevyimmät.

VALITSE AJOTILA

Type R voi kehrätä, murista tai ärjyä - sinä teet valinnan.

VAPAUTA VOIMA

Vaihdat saumattoman nopeasti korkeimmalle vaihteelle - ja takaisin alas

Kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto antaa täydllisen hallittavuuden rajuihin kiihdytyksiin. Tämä auto tarttuu tunteisiin eikä päästä irti.

Nopea vaihteen valinta
Voimalinjassa on moottorin käyntinopeuden tasaus (rev match control) alas- tai ylöspäin vaihdettaessa, mikä helpottaa saumatonta vaihteiston käyttöä ja lisää ajamisen urheilullisuutta kaikissa nopeuksissa. 

Rajua suorituskykyä
Parasta uuden vaihteiston ja turboahdetun moottorin yhdistelmassä on sen tarjoama raju kiihtyvyys nollasta sataan (5,7 sek.). 

UPEITA YKSITYISKOHTIA

Nämäkin ominaisuudet tekevät Type R:stä luokkansa nopeimman