SANO "HEI" DYNAAMISELLE, KEHITTYNEELLE JAZZILLE JA SPORTTISELLE JAZZ CROSSTARILLE. TÄYTTÄÄKSEEMME SÄHKÖISTYSLUPAUKSEN OLEMME VARUSTANEET NE KAKSIMOOTTORISELLA HYBRIDIVOIMANSIIRROLLA, VARMISTAEN TARKKAA, SUJUVAA JA TEHOKASTA AJOA.

SEURAAVA LUKU

Scroll

PIENI KOKO, SUURI VAIKUTUS

Katso lähemmin täysin uutta Honda Jazzia ja Honda Jazz Crosstaria.

Täysin uuden Jazzin sykkivä sydän on uusi hybridivoimansiirto. Se on tarkka saumattomalla voimansiirrollaan, sujuva tekniikan terävintä kärkeä olevalla suorakytkentävaihteistollaan ja hienolla, mukavalla matkustamollaan ja se on tehokas hyödyntämällä uusinta teknologiaa, joka vähentää päästöjä sekä polttoaineen kulutusta. Toisin sanoen voit nauttia turvallisesta ajosta tietäen, että auton suorituskyky on optimaalinen.

 

LAAJEMPI VALIKOIMA

Täysin uusilla malleilla, Jazz ja Jazz Crosstar, on sama, kehittynyt hybridi voimansiirto, mutta kummallakin on oma erikoisuutensa. Kumman valitsetkin – hienostuneen Jazzin tai elämäntapaasi tukevan Crosstarin –, havaitset pian, että sen todellinen kauneus on tapa, jolla se kulkee.

 

YHTEYKSIÄ YLLÄPITÄVÄÄ TEKNOLOGIAA
Käy sisään löytääksesi uusimmat liitettävyyden ja tietoviihteen mahdollisuudet. Uusi Honda CONNECT sisältää 9 tuuman kosketusnäytön, DAB-digitaaliradion, Apple CarPlay™- ja Android Auto -järjestelmän. Ellei tämäkään riitä, asenna älypuhelimeesi My Honda+ -sovellus, joka voi lähettää nähtävyyksiä ja toimia ajoneuvon etälukitusvälineenä (Saatavilla vain valituilla markkinoilla).

TURVALLISUUDEN UUSI TASO
Täysin uuden Honda Jazzin ja Jazz Crosstarin mukana tulee uusimman sukupolven Honda SENSING -ajonavustusjärjestelmä ja paljon turvaominaisuuksia. Tämä kehittynyt järjestelmä kuuluu jokaisen auton vakiovarusteisiin ja sisältää törmäystä lieventävän jarrutusjärjestelmän, kaistanpitoavustimen, kuolleen kulman avustimen ja paljon muuta, pitääkseen sinut ja läheisesi turvassa. Monikäyttöisessä keskikonsolissa on kolme asentoa, kokonaan avattuna siihen mahtuu isompiakin esineitä.

PAIKKA, MISSÄ OLLA

Katso, kuinka täysin uusi Honda Jazz on sisältä yhtä edistynyt kuin ulkoa.

Uusi näkymä
Täysin uusi Jazz ja Jazz Crosstar tarjoavat sinulle panoraamanäkymän tielle, joten kuljettajalla on aito laajakuvakokemus.  Parannettu näkyvyys antaa luottamusta lisäävän ajoasennon lisäksi todellisen turvallisuusedun.

Kattava kojelauta
Kojelauta on suunniteltu siten, että näet tärkeät tiedot nopealla katsauksella.  Vaakasuora, helppo ja toimiva 7 tuuman TFT-näyttö korvaa vanhanaikaiset mittarit jatkaen tilavuuden ja laadukkuuden tunnelmaa.

 
 

Mukavaa istua
Etuistuimet on suunniteltu leveiksi ja varustettu uupumusta vähentävillä ominaisuuksilla, joita käytetään limusiiniluokan autoissa.  Lannetukea on parannettu, ja muutenkin tilavassa matkustamossa on entistä enemmän jalkatilaa.  Maineikkaiden Magic Seat -istuimiemme selkänojan voit säätää eri asentoihin riippuen siitä, haluatko kuljettaa enemmän ihmisiä vai enemmän matkatavaraa. Jazz Crosstarin verhoilu on vedenpitävä, antaen sille tarvittavan suojan aktiivisempaan elämäntyyliin.

Kirkas näyttö
9 tuuman keskusnäyttö Honda CONNECT näyttää useimmiten käytettyjä sovelluksia, joten niitä voi valita helposti ja nopeasti. Sovellukset on värikoodattu luokittain, mikä edistää helppokäyttöisyyttä.

 

TULEVAISUUS ON HYBRIDEISSÄ

Täysin uusi hybridi Jazz-mallisto on vielä yksi tärkeä askel eteenpäin.

Hybridiajoneuvot ovat vaihe matkalla kohti nollapäästöisyyttä. Tavoitteemme on saavuttaa se tekemällä jokaiseen uuteen malliin tärkeitä parannuksia, laajentamalla hybridiajoneuvovalikoimaamme ja etenemällä sähköistysmatkallamme.