KAIKKIEN AIKOJEN CR-V

PAREMPI KUIN KOSKAAN


SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHTANA

AJAMISEN ILO

SINUN TILASI

LUOKKANSA SUURIN

1756-

litran tavaratila

Uutta

saatavana myös 7 -paikkaisena (Lifestyle 7)

 
Scroll

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN

Mukavuus ja helppokäyttöisyys ennen kaikkea.

CR-V on suunniteltu niin, että menitpä mihin tahansa, autosi kerää katseita. Sisusta on ylellinen ja avara, jalkatilaa riittää kaikille. Menitpä minne tahansa, yksin, perheen kanssa tai kuljetat isoja ja hankalan muotoisia tavaroita, CR-V on juuri oikea valinta.

Täydellisesti varusteltu SUV.

Jokainen huoliteltu yksityiskohta ja linjakas ulkomuoto antavat CR-V:lle sen dynaamisen ilmeen.

VALITSE LEMPIVÄRISI

Anna CR-V:si erottua - sen värisenä kuin haluat. Kirkas, rohkea tai hienostunut joko perusvärisenä tai metallin hohtoisena - valitse väri, josta eniten pidät.

DYNAAMINEN AJETTAVA

Mene minne vaan, CR-V vie sinut perille.

Uuden CR-V:n voimanlähteenä on edistyksellinen 1.5 VTEC TURBO -bensiinimoottori joko 6 -vaihteisena manuaalina tai 7 -vaihteisena CVT -automaattina. Uusi CR-V on mainio kumppani viemään sinut perille niin ajettavuuden kuin mukavuudenkin kannalta.

KAUNIISTI MUOTOILTU

Uusi CR-V näyttää tutulta, mutta muotoilu on uutta ja rohkeaa - tehty Sinua miellyttämään.

HYVÄNOLON TUNNE

Tunnelma, jonka haluat kokea.

Valitset sitten nahkaisen tai ylellisen kangassisustuksen huomaat, mitä tarkoitamme. Se on tunne, joka luo turvallisuutta ja mukavuutta. Tarkistele sisustaa vielä lähemmin, löydät paljon muitakin edistyksellisiä yksityiskohtia.

Tyyllikkäitä yksityiskohtia
Uudet, modernit materiaalit miellyttävät silmää aina tuulettimien kehyksistä, oven kahvoihin ja lämmityslaitteen säätimiin.

Monikäyttöisyys
Monikäyttöisessä keskikonsolissa on kolme asentoa, kokonaan avattuna siihen mahtuu isompiakin esineitä.

Avattava lasikatto antaa lisää valoa ja avaruutta ohjaamoon.

Toinen penkkirivi voidaan jakaa 60:40, mikä lisää monikäyttöisyyttä entisestään.

Verraton 7 -paikkaisuus
Uudessa CR-V:ssä on edelleen vaivaton "yhden käden" toiminto, jolla takapenkki kaadetaan helposti. Lifestyle 7 -mallissa on myös kolmas penkkirivi, joka voidaan kääntää tavaratilan lattiaa vasten, kun penkit eivät ole käytössä.

EDISTYK-
SELLISET
OMINAI-
SUUDET

Kaikki mitä tarvitset on kätesi ulottuvilla.

Monivärinen TFT -näyttö antaa kuljettajalle kaiken tarvittavan tiedon suoraan eteesi. Me annoimme sille nimen "kuljettajan monitoiminäyttö", eli näyttö, josta kuljettaja näkee helposti keskeiset tiedot.

Näytölllä
Voit helposti muuttaa monitoiminäyttöä joko käyttämällä valintapainikkeita tai käyttää äänikomentoja valitaksesi eri toimintoja esim SMS, tai sähköpostinäytön, audio -laitteen, puhelinmuistion, nelivetojärjestelmän vaiheet, ja jopa huoltomuistusjärjestelmän tiedot.  

Jotta mikään ei häiritsisi ajamista, voit yksinkertaisesti vain rullaa näytöllä ja valita se tieto mitä kulloinkin tarvitset, irroittamatta otetta ratista.

Tuulilasinäyttö (HUB) näyttää keskeiset tiedot tuulilasilla, ilman että kuljettajan täytyy kohottaa katseensa tiestä.
Monikäyttöratti Kuljettajan monitoiminäytön lisäksi monitoimiratissa on lisää toimintoja kuten äänenvoimakkuuden säädin, ennakoiva vakionopeuden säädin ja kaistavahti. Executive -mallissa on lämmitettävä ratti miellyttävän talviajon takaamiseksi.

MYÖS HYBRIDI

Uusi CR-V on saatavana myös Hybridinä.

Maailman suosituin SUV vastaa myös tämän päivän haasteisiin, sillä CR-V on saatavana myös Hybridinä. Siinä yhdistyy 2.0 -litrainen bensiinimoottori ja kaksi sähkömoottoria, jotka vievät sinua ja matkustajiasi paikasta toiseen tehokkaasti ja erittäin taloudellisesti.

HONDA CONNECT JA PYSYT YHTEYKSISSÄ

Infotainment -järjestelmän ansiosta voit kuunnella lempimusiikkiasi, olla yhteydessä ystäviisi. Kaikki käden ulottuvilla.

Käyttämällä Bluetooth® - järjestelmää tai USB:tä pääset käyttämään älypuhelimellasi olevia tietoja ja soittolistoja.  Apple CarPlay® or Android Auto™ mahdollistavat sen, että voit myös osittain peilata puhelimesi toimintoja 7" näytölle.

 


7 -tuumainen kosketusnäyttö on aina käden ulottuvilla.

Lisää yhteysvaihtoehtoja
Aha™ sovellusyhteys mahdollistaa yhteyden suosikki musiikkikanavillesi, -podcasteihin ja uutispalveluihin.