UUSI SUORITUS-
KYKYINEN HYBRIDI

Käytännöllinen, taloudellinen, tehokas. Nämä kolme ominaisuutta kuvaavat hyvin täysin uutta
CR-V Hybridiä.

Scroll

Hybridi johon ihastut

Edistyksellisen tekniikan avulla maailman suosituin katumaasturi tarjoaa urheilullista suorituskykyä ympäristöystävällisesti.

SINUN CR-V HYBRIDISI

Lisää vain oma säväyksesi.

Voit tehdä CR-V Hybridistä omanlaisesi monella tavalla. Voit poimia haluamasi yksittäiset lisävarusteet tai valita sopivan lisävarustepaketin. Niiden avulla voit luoda autostasi sinun näköisesi.

 

NOUSE HYBRIDIIN

Taas edistyksellinen saavutus Honda CR-V:lle.

CR-V Hybridin i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive) -tekniikka tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä ja erinomaista tehokkuutta. Täysin uusitun alustan ympärille rakennetut aerodynaamiset linjat tekevät viidennen sukupolven CR-V-mallista tosikuljettajien kaupunkimaasturin. Ylellisyyttä huokuvissa väljissä sisätiloissa voit nauttia uusimmista kuljettajan apujärjestelmistä ja infotainment-järjestelmästä mukavasti ja monipuolisesti, kuten CR-V:ssä on totuttu.

VOIMALINJOJEN VERTAILU

Honda CR-V:hen on saatavana valikoima erilaisia moottoreita ja vaihteistoja – kuten uusi 1.5 VTEC TURBO – joita kaikkia yhdistää suorituskyky.

Honda CR-V bensiini Product description Edistyksellinen polttoainetaloudellinen 1.5 VTEC TURBO -bensiinimoottori on saatavana 6-vaihteisena manuaalina tai automaattivaihteistolla (7-pykäläinen vaihtomahdollisuudella). Teho/vääntö on manuaalisen voimansiirron yhteydessä 173 hv/220 Nm ja automaatissa 193 hv/243 Nm. Lisäksi voit valita CR-V:si etu- tai nelivetoisena, tai nyt myös 7-paikkaisena versiona.
 
Honda CR-V Hybrid Product description Hybridijärjestelmä perustuu älykkääseen i-MMD-tekniiikkaan (intelligent Multi-Mode Drive), joka yhdistää kaksi tehokasta sähkömoottoria ja taloudellisen 2,0-litraisen Atkinson työkiertobensiinimoottorin. CR-V:ssä on on kolme ajotilaa: hybridi-, polttomoottori- ja sähköajo. Saatavilla  etu- ja nelivetoversiona.
 

TUTUSTU 1.5 VTEC TURBOON

SISÄTILAT

Kun avaat auton oven, sinua tervehtii ylellinen laatu.

CR-V:n sisällä saat kokea ainutlaatuista tilavuutta ja mukavuutta. Haluat vain päästä nauttimaan ajokokemuksesta.

Käden ulottuvilla
Voit käyttää ja selailla lukuisia älykkään monitoiminäytön (Driver Information Interface) toimintoja helposti ohjauspyörän peukalolevyllä tai äänikomennoilla, kuten: tekstiviestien ja sähköpostin lukeminen, äänentoiston tiedot, puhelimen yhteystiedot ja älykkään nelivedon tiedot.

Ohjaamoa kiertää laadukkaasti viimeistelty pehmeä paneeli.

Kuljettaja näkee selkeästi kaikki olennaiset tiedot laajalta täysväri-näytöltä.

MUUNNELTAVA KESKIKONSOLI

Keskikonsolin tavarakaukalo voidaan kääntää näppärästi eteen- tai taaksepäin riippuen siitä, missä ja mihin tarkoitukseen tarvitaan säilytystilaa.

 

LAADUKKAAT
LINJAT

Hybridillä ajaminen ei ole koskaan tuntunut eikä näyttänyt näin hyvältä.

Viidennen sukupolven Honda CR-V:n muotoilu on erottuvaa; linjakkaan yksinkertaista, tyylikästä ja toimivaa. Muotoiluun kuuluu ulkokuoren lisäksi ilmavirran ohjaaminen alustan alla polttoainetalouden parantamiseksi, ilmanvastuksen minimoimiseksi ja melun vähentämiseksi. Toimivien ratkaisujen lisäksi Honda CR-V Hybrid on vaikuttava ilmestys missä ikinä se liikkuukin.

Hands-free-toiminen takaluukku
Sähkötoiminen takaluukku voidaan ohjelmoida avautumaan haluamaasi korkeuteen asti. Ominaisuus helpottaa toimimista parkkitaloissa ja autotalleissa, joissa katto on matalalla. Lisäksi takaluukku avautuu kätevästi heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla – ominaisuus, joka tulee tarpeeseen, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

Tavaroiden asettaminen tavaratilaan käy helposti silloinkin kun kädet ovat täynnä, koska takaluukun voi avata heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla.

VÄRILLÄ ON VÄLIÄ

CR-V Hybridisi erottuu joukosta - siten kuin haluat. Erottuvan kirkas tai hienostuneen tumma, perus- tai erikoisväri – valitse sävy, joka kertoo ajatuksesi.

 

Valitse uuden CR-V Hybridin väri.

HONDA CR-V HYBRIDIN YLEISKATSAUS

Katsoipa tätä urheilullista katumaasturia mistä kulmasta tahansa, sisältä tai ulkoa, on se aina valmiina lähtöön.

 

PIDETÄÄN YHTEYTTÄ

Honda CONNECT -tieto- ja viihdejärjestelmä tuo kaiken sinulle tärkeän, kuten musiikin ja ystäväsi, käden ulottuville.

Bluetooth®- tai USB-yhteyden avulla voit käyttää älypuhelimesi tietoja ja soittolistoja. Lisäksi voit siirtää puhelimesi käyttöliittymän – Apple CarPlay®- tai Android Auto™ (ei toimi Suomessa) -toiminnolla – 7”:n kosketusnäytölle, jolla voit käyttää sovelluksia, soittaa puheluita ja lähettää ja vastaanottaa viestejä.

Lisää yhteyksiä
Valmiiksi asennetulla internetpohjaisella AHA™-audiosoittimella voit kuunnella musiikkiasemia, podcasteja ja uutispalveluita.

Voit käyttää ja selailla lukuisia älykkään monitoiminäytön (Driver Information Interface) toimintoja helposti ohjauspyörän peukalolevyllä tai äänikomennoilla

Selkeät kuvakkeet ovat helposti nähtävissä ja valittavissa.

Satelliittinavigaattorin ansiosta tiedät aina, missä olet ja mihin olet menossa.