Scroll

Uusi CR-V Hybrid Black Edition

HONDA HYBRID TECHNOLOGY – E:HEV

Et tarvitse ulkopuolista latausta


CR-V on itselatautuva hybridi, joten se ei kaipaa latausta pistorasiasta tai reitin suunnittelua latauspisteet huomioiden – se tuottaa sähköä ajon aikana.

Vähäpäästöinen


Pitkälle kehittynyt hybriditeknologia ei pelkästään säästä ympäristöä, vaan myös kustannuksia – säästämällä polttoainetta.

Taloudellinen


CR-V on taloudellinen katumaasturi – esimerkiksi Elegance 2WD-mallin mitattu keskikulutus on vain 6,6 l /100 km (151g/km WLTP).

*Perustuu yhdistettyyn polttoaineenkulutukseen.

Saumatonta yhteistyötä


CR-V:n älykäs hybridijärjestelmä vaihtaa huomaamattomasti toimintatilasta toiseen automaattisesti, näin käytössäsi on aina taloudellisin vaihtoehto.

TYYLIKÄSTÄ SUORITUSKYKYÄ

Esittelyssä Honda CR-V Black Edition – katumaasturi, jonka urheilullisuus herättää huomiota. Black Edition on aina joko Crystal Black Pearl- tai Platinum White Pearl -helmiäisvärinen.

 

ALYKÄS HYBRIDIJÄRJESTELMÄ

NOUSE HYBRIDIIN

Taas edistyksellinen saavutus Honda CR-V:lle.

CR-V Hybridin i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive) -tekniikka tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä ja erinomaista tehokkuutta. Täysin uusitun alustan ympärille rakennetut aerodynaamiset linjat tekevät viidennen sukupolven CR-V-mallista tosikuljettajien kaupunkimaasturin. Ylellisyyttä huokuvissa väljissä sisätiloissa voit nauttia uusimmista kuljettajan apujärjestelmistä ja infotainment-järjestelmästä mukavasti ja monipuolisesti, kuten CR-V:ssä on totuttu.

Honda CR-V Hybrid Product description Hybridijärjestelmä perustuu älykkääseen i-MMD-tekniiikkaan (intelligent Multi-Mode Drive), joka yhdistää kaksi tehokasta sähkömoottoria ja taloudellisen 2,0-litraisen Atkinson työkiertobensiinimoottorin. CR-V:ssä on on kolme ajotilaa: hybridi-, polttomoottori- ja sähköajo. Saatavilla  etu- ja nelivetoversiona.
 

SISÄTILAT

Kun avaat auton oven, sinua tervehtii ylellinen laatu.

CR-V:n sisällä saat kokea ainutlaatuista tilavuutta ja mukavuutta. Haluat vain päästä nauttimaan ajokokemuksesta.

Käden ulottuvilla
Voit käyttää ja selailla lukuisia älykkään monitoiminäytön (Driver Information Interface) toimintoja helposti ohjauspyörän peukalolevyllä tai äänikomennoilla, kuten: tekstiviestien ja sähköpostin lukeminen, äänentoiston tiedot, puhelimen yhteystiedot ja älykkään nelivedon tiedot.

Ohjaamoa kiertää laadukkaasti viimeistelty pehmeä paneeli.

Kuljettaja näkee selkeästi kaikki olennaiset tiedot laajalta täysväri-näytöltä.

LAADUKKAAT
LINJAT

Hybridillä ajaminen ei ole koskaan tuntunut eikä näyttänyt näin hyvältä.

Viidennen sukupolven Honda CR-V:n muotoilu on erottuvaa; linjakkaan yksinkertaista, tyylikästä ja toimivaa. Muotoiluun kuuluu ulkokuoren lisäksi ilmavirran ohjaaminen alustan alla polttoainetalouden parantamiseksi, ilmanvastuksen minimoimiseksi ja melun vähentämiseksi. Toimivien ratkaisujen lisäksi Honda CR-V Hybrid on vaikuttava ilmestys missä ikinä se liikkuukin.

Hands-free-toiminen takaluukku
Sähkötoiminen takaluukku voidaan ohjelmoida avautumaan haluamaasi korkeuteen asti. Ominaisuus helpottaa toimimista parkkitaloissa ja autotalleissa, joissa katto on matalalla. Lisäksi takaluukku avautuu kätevästi heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla – ominaisuus, joka tulee tarpeeseen, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

Tavaroiden asettaminen tavaratilaan käy helposti silloinkin kun kädet ovat täynnä, koska takaluukun voi avata heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla.

VÄRILLÄ ON VÄLIÄ

CR-V Hybridisi erottuu joukosta - siten kuin haluat. Erottuvan kirkas tai hienostuneen tumma, perus- tai erikoisväri – valitse sävy, joka kertoo ajatuksesi.

 

Valitse uuden CR-V Hybridin väri.

HONDA CR-V HYBRIDIN YLEISKATSAUS

Katsoipa tätä urheilullista katumaasturia mistä kulmasta tahansa, sisältä tai ulkoa, on se aina valmiina lähtöön.

 

PIDETÄÄN YHTEYTTÄ

Honda CONNECT -tieto- ja viihdejärjestelmä tuo kaiken sinulle tärkeän, kuten musiikin ja ystäväsi, käden ulottuville.

Bluetooth®- tai USB-yhteyden avulla voit käyttää älypuhelimesi tietoja ja soittolistoja. Lisäksi voit siirtää puhelimesi käyttöliittymän – Apple CarPlay®- tai Android Auto™ (ei toimi Suomessa) -toiminnolla – 7”:n kosketusnäytölle, jolla voit käyttää sovelluksia, soittaa puheluita ja lähettää ja vastaanottaa viestejä.

Lisää yhteyksiä
Valmiiksi asennetulla internetpohjaisella AHA™-audiosoittimella voit kuunnella musiikkiasemia, podcasteja ja uutispalveluita.

Voit käyttää ja selailla lukuisia älykkään monitoiminäytön (Driver Information Interface) toimintoja helposti ohjauspyörän peukalolevyllä tai äänikomennoilla

Selkeät kuvakkeet ovat helposti nähtävissä ja valittavissa.

Satelliittinavigaattorin ansiosta tiedät aina, missä olet ja mihin olet menossa.