HONDA CR-V

VERTAANSA VAILLA

Scroll

Matkanteko ei katkea

Autossa on hyödynnetty uskomattoman monta eri innovaatiota. Tyylikäs ja tilava CR-V sopii seikkailuhenkisille, ja se tarjoaa kulkemisen vapautta.

TEHOSTA

2

moottoria

joista valita

KAIKKIIN TARPEISIIN

3

varustetasoa

joista valita

ColourPicker - Datasource is wrong or missing

LUE LISÄÄ

Enemmän tyyliä. Parempaa tekniikkaa. Lisää mukavuutta. CR-V on kauttaaltaan parempi kuin koskaan ennen

RENTO TUNNELMA

CR-V:n tilava matkustamo on hiljainen ja rauhallinen ympäristö.

Matkustamon rento tunnelma tekee matkustamisesta mukavaa niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Edessä korkealla sijaitsevat istuimet, hyvät jalkatilat ja laadukkaat materiaalit lisäävät matkanteon nautittavuutta.

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää
iMid-monitoiminäytön avulla pysyt ajan tasalla – missä ikinä ajatkin. Sitä on helppo käyttää ohjauspyörässä olevien painikkeiden avulla. Näiden ominaisuuksien ja kosketusnäytöllä ohjattavan Honda CONNECT -viihdejärjestelmän myötä ohjat ovat täydellisesti sinun käsissäsi.

KAIKKIEN AIKOJEN TURVALLISIN CR-V

Tyylikkään muotoilun lisäksi CR-V:ssä on monipuoliset turvajärjestelmät. Niiden ansiosta CR-V on saanut ensimmäiset viisi tähteään Euro NCAP -testeistä.

Älykästä turvaa
Niskavammoja ehkäisevä järjestelmä vaimentaa osan törmäysvoimasta. Samalla se pienentää piiskaniskuvammojen vakavuutta.

Älykkäät turvatyynyt
Etuturvatyynyissä on kaksivaiheinen täyttömekanismi, minkä ansiosta turvatyynyjen toiminta vaihtelee onnettomuuden vakavuuden mukaan. Sivuturvaverhot suojaavat kuljettajaa sekä matkustajia sivutörmäyksissä.

Avustava sähköinen ohjaustehostinjärjestelmä (MA-EPS)

Järjestelmä havaitsee auton epävakauden liukkaissa olosuhteissa sekä kääntymisen että jarrutuksen aikana. Lisäksi se kehottaa kuljettajaa ohjaamaan oikeaan suuntaan.

Hätäpysäytysjärjestelmä (ESS)
Järjestelmä kytkee automaattisesti toimintaan jarrut ja hätävilkut, kun se havaitsee pysäyttämistä vaativan hätätilanteen. Näin takana olevien ajoneuvojen kuljettajat havaitsevat, että auto jarruttaa äkillisesti.

Myös jalankulkijat ovat turvassa

CR-V:n etuosan rakenne on suunniteltu vaimentamaan törmäyksessä syntyvää energiaa jalankulkijaan törmättäessä.

 

Honda SENSING

Tähän järjestelmäpakettiin kuuluu kaikki ajoavustusjärjestelmä-paketin ominaisuudet sekä aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä, älykäs mukautuva vakionopeussäädin ja kaistavahtijärjestelmä.

YHTEYDESSÄ ULKOMAAILMAAN

Minne tahansa CR-V:lläsi ajatkin, pysyt aina yhteydessä muuhun maailmaan.