HONDA E

SAUMATON, SIRO JA MODERNI

Scroll

TÄYDELLINEN MUOTO

Kun ideat kohtaavat.

Loimme Honda e:n kyseenalaistamalla kaiken: voiko meillä olla erilaiset etu- ja takavalot? Mihin sijoitamme suuntavilkut? Miten voimme parantaa aerodynamiikkaa? Tämä ainutlaatuinen auto on kaikkien näiden vastausten tuote – täydellinen muoto. Hauska ajaa, turvallinen ja viehättävän näköinen – Honda e on modernien arvojen ruumiillistuma, joka osoittaa, miten ajamme tänään… ja tulevaisuuteen.

 

KAIKKI YHDESSÄ

Integrointi on avain täydelliseen muotoiluun.

Ajovalot, etäisyystutka ja etukamera ovat kaikki integroitu samaan pianomustaan etupaneeliin. Myös takana yhdistyy samanlainen muotoilu  – kaikki näyttää yhdeltä.  Alumiinivanteet on muotoiltu vähentämään näkyvissä olevaa jarrupölyä, joten puhtaat muodot säilyvät pidempään.

 

AJA AVARUUDESSA

Suurkaupunki on usein ruuhkainen ja rauhaton, Honda e on sen täydellinen vastakohta.

Astu sisään avaraan matkustamoon, jonka Honda e luo ympärillesi, olet heti eristetty suurkaupungin sykkeestä. Se on kuin olohuone – tyyni ja levollinen paikka, jonka sisustus on kevyttä ja ilmavaa.

Tilaa liikkua
Keskikonsolia ei ole lainkaan, joten sisätila tuntuu vielä avarammalta. Kun istuudut mukavasti istuimelle ja katsot ilmavasti aseteltua kojetaulua, tunnet olevasi sujuvalla matkalla avaruudessa.

Matkustajien mukavuus
Hämmästyttävän tilava matkustamo, joka sopii jokaiselle. Takapenkillä istuvilla matkustajilla on runsaasti jalkatilaa – tämä on kaupunkiautoluokan tilavimpia.


Mukavuutta jokaiselle: Honda e:n istuimet on verhoiltu Melange-kankaalla.

Sisätilat luo olohuoneimaisen tunnelman.

ELÄ VÄRIKKÄÄSTI

Vaalea ja levollinen, tumma ja mystinen vai värikäs ja urheilullinen? Valitse väri, joka sopii parhaiten elämäntyylisi.