HONDA E

TÄMÄ EI OLE PROTOTYYPPI

Scroll

PUHTAASTI SÄHKÖISTÄ SUORITUS- KYKYÄ

Honda e yhdistää päästöttömän ajon innostavaan urheilulliseen suorituskykyyn. Tämä ketterä, hyvin ohjaukseen reagoiva ja pienen kääntösäteen omaava sähköauto tekee kaupunkiajosta hauskaa.

 

SUUNNITELTU YMPÄRILLESI

Tilava, avara ja mukava Honda e on suunniteltu täysin eri tavalla kuin mihin olet tottunut. Teknologia vie kokemuksen uudelle aikakaudelle.

 

SIINÄ ON VETOA

Missä teknologia ja ajamisen nautinto kohtaavat.

Hiljaista, mukavaa ja hienostunutta ajoa tai välitöntä voimaa kun sitä tarvitset – Honda e yhdistelee useita teknologioita ainutlaatuisessa muodossa. Suorituskyvyn luo tehokas sähkömoottori, jota voi hallita yhdellä polkimella.

 

LUE LISÄÄ SUORITUSKYVYSTÄ

INHIMILLINEN ELEMENTTI

Honda e on ainutlaatuinen kokonaisuus. Filosofiamme ihmislähtöisestä tekniikasta on kehittyneen ja älykkään teknologian saumaton yhteys sinuun. 

 

TUNTEITA HERÄTTÄVÄ MUOTOILU

Puhdas ja yksinkertainen muotoilu

Minimalistinen muotoilu ei pelkästään paranna auton  ulkonäköä, vaan pienentää myös ilmanvastusta. Siron ja modernin muodon sekä edistyneen teknologian yhdistelmän avulla Honda e erottuu kaikista muista.

 

LUE LISÄÄ MUOTOILUSTA

ALKUPERÄISTÄ LATAUSTA

Kun kytket autosi lataukseen, varmista että Honda e latautuu aidolla Honda Power Charger -laturilla.

Honda Power Charger -laturilla Honda e latautuu nopeasti ja luotettavasti. Laturin tunnistautumisjärjestelmän avulla voit päättää, kuka sitä saa käyttää.