RÄJÄHTÄVÄÄ
SUORITUSKYKYÄ

Tumma ja urheilullinen ilme jatkuu auton sisällä. Tilavissa sisätiloissa on käytännöllinen Magic Seats -istuinjärjestelmä ja nahka-kangasverhoilu, jotka takaavat mukavan ja nautinnollisen ajokokemuksen.

 
Scroll

Uudenlainen katumaasturi.

Dynaamista suorituskykyä uudessa ylellisessä ja urheilullisessa ulkoasussa – HR-V Sport on yhtä vaikuttava ajettava kuin miltä se näyttää.

TUMMA JA EROTTUVA

Uusi HR-V Sport on suunniteltu ilmoittamaan olemassa olostaan.

Auton ilme on tummanpuhuva, mutta luonne karismaattinen selkeillä sporttisilla linjoilla, nahka-kangasistuimilla ja hienoilla mattamustilla 18”:n kevytmetallivanteilla. HR-V Sportin tunnistaa helposti urheilullisista korin etu-, taka- ja sivuhelmoista, mustasta etumaskista, mustista peilinkoteloista ja kaksoispakoputkesta.

 

KIIVASTA TEHOA

Turboahdettu moottori iskee suoraan tajuntaan.

Sen voimakkaassa 182 hv 1.5 VTEC TURBO -moottorissa on todellista vääntöä. Kiihtyvyys koukuttaa, sillä tunnet kuinka painaudut voimakkaasti selkänojaa vasten. Sporttisen ja vauhdikkaan ajokokemuksen takaavat edistykselliset ajoavustustekniikat, muun muassa AHA -ajojärjestelmä (Agile Handling Assist), sport-iskunvaimentimet ja muuttuvavälityksinen ohjaus.

 

AINA YHTEYDESSÄ

HR-V-mallissa on uusi Honda CONNECT -viihde- ja tietojärjestelmä.

Lempimusiikkisi, ystäväsi ja kaikki muu, josta pidät, on näppärästi käsiesi ulottuvilla.

Persoonallinen aloitusnäkymä 
Voit vaihtaa Honda CONNECT 7” -kosketusnäyttöön haluamasi taustakuvan. Voit käyttää puhelimen yhteystietoja helposti kosketusnäytön kautta tai käyttämällä äänikomentoja.

Bluetooth
Helppokäyttöinen kosketusnäyttö tuo käyttöösi matkapuhelimen ominaisuuksia Bluetooth™-yhteyden avulla. Lisäksi käytössäsi ovat Wi-Fi-, USB- ja HDMI™-liitännät, joiden avulla saat yhteyden internetiin, elokuviin ja musiikkiin.

 

AHA-sovellus tuo käyttöösi erilaisia radioasemia ja internetin yhteisöpalvelut napin painalluksella.