HYBRIDI, JOKA SOPII SINULLE

HYBRIDIN SUORITUSKYKY

e:HEV-voimansiirto

ERITTÄIN MONIPUOLINEN

Magic Seat-istuimet

Scroll

HYBRIDI, JONKA VOIT TUNTEA

Dynaaminen ja edistyksellinen Jazz sekä aktiiviseen elämäntapaan sopiva Jazz Crosstar. Pidämme lupauksemme sähköistämisestä, joten Jazzit ovat varustettu tehokkaalla kaksimoottorisella hybridijärjestelmällä, joka reagoi herkästi ja tekee ajokokemuksesta nautinnollisen.

JAZZIN KAUNEUS

Persoonallinen muotoilu.

Täysin uusi Jazz-mallisto on varustettu edistyksellisellä e:HEV-hybridijärjestelmällä ja dynaamisella, modernilla ulkonäöllä. Sisältä tilava, mutta ulkoa kompakti Jazz on täydellisen järkevä auto. Valitse hienostunut ja tyylikäs Jazz tai aktiivisempaan elämäntyyliin sopiva Jazz Crosstar, johon voit valita kaksivärisen vaihtoehdon.

PIENI KOKO, SUURI VAIKUTUS

Katso lähemmin täysin uutta Honda Jazzia ja Honda Jazz Crosstaria.

Täysin uuden Jazzin sykkivä sydän on uusi hybridivoimansiirto. Se on tarkka saumattomalla voimansiirrollaan, sujuva tekniikan terävintä kärkeä olevalla suorakytkentävaihteistollaan ja hienolla, mukavalla matkustamollaan ja se on tehokas hyödyntämällä uusinta teknologiaa, joka vähentää päästöjä sekä polttoaineen kulutusta. Toisin sanoen voit nauttia turvallisesta ajosta tietäen, että auton suorituskyky on optimaalinen.

 

LAAJEMPI VALIKOIMA

Täysin uusilla malleilla, Jazz ja Jazz Crosstar, on sama, kehittynyt hybridi voimansiirto, mutta kummallakin on oma erikoisuutensa. Kumman valitsetkin – hienostuneen Jazzin tai elämäntapaasi tukevan Crosstarin –, havaitset pian, että sen todellinen kauneus on tapa, jolla se kulkee.

 

PIENI KOKO, SUURI VAIKUTUS

Tämä on tuntemasi ja rakastamasi Jazz, joka on nyt päivitetty sulavalinjaisella, uudella tyylillä. Sillä on vankka koko ja monta eri värivaihtoehtoa.

AJA ÄLYKKÄÄMMIN, AJA KAUEMMIN

e:HEV-mallin käyttövoimajärjestelmässä yhdistyvät sähkömoottorien nopea reagointi ja tehokkaan bensiinimoottoriin autonomia – lopputuloksena on ihanteellinen yhdistelmä kaupunki- ja maantieajoon.

AJOTILAT

YHTEYKSIÄ YLLÄPITÄVÄÄ TEKNOLOGIAA
Käy sisään löytääksesi uusimmat liitettävyyden ja tietoviihteen mahdollisuudet. Uusi Honda CONNECT sisältää 9 tuuman kosketusnäytön, DAB-digitaaliradion, Apple CarPlay™- ja Android Auto -järjestelmän. Ellei tämäkään riitä, asenna älypuhelimeesi My Honda+ -sovellus, joka voi lähettää nähtävyyksiä ja toimia ajoneuvon etälukitusvälineenä (Saatavilla vain valituilla markkinoilla).

TURVALLISUUDEN UUSI TASO
Täysin uuden Honda Jazzin ja Jazz Crosstarin mukana tulee uusimman sukupolven Honda SENSING -ajonavustusjärjestelmä ja paljon turvaominaisuuksia. Tämä kehittynyt järjestelmä kuuluu jokaisen auton vakiovarusteisiin ja sisältää törmäystä lieventävän jarrutusjärjestelmän, kaistanpitoavustimen, kuolleen kulman avustimen ja paljon muuta, pitääkseen sinut ja läheisesi turvassa. Monikäyttöisessä keskikonsolissa on kolme asentoa, kokonaan avattuna siihen mahtuu isompiakin esineitä.

PAIKKA, MISSÄ OLLA

Katso, kuinka täysin uusi Honda Jazz on sisältä yhtä edistynyt kuin ulkoa.

Uusi näkymä
Täysin uusi Jazz ja Jazz Crosstar tarjoavat sinulle panoraamanäkymän tielle, joten kuljettajalla on aito laajakuvakokemus.  Parannettu näkyvyys antaa luottamusta lisäävän ajoasennon lisäksi todellisen turvallisuusedun.

Kattava kojelauta
Kojelauta on suunniteltu siten, että näet tärkeät tiedot nopealla katsauksella.  Vaakasuora, helppo ja toimiva 7 tuuman TFT-näyttö korvaa vanhanaikaiset mittarit jatkaen tilavuuden ja laadukkuuden tunnelmaa.

 
 

Mukavaa istua
Etuistuimet on suunniteltu leveiksi ja varustettu uupumusta vähentävillä ominaisuuksilla, joita käytetään limusiiniluokan autoissa.  Lannetukea on parannettu, ja muutenkin tilavassa matkustamossa on entistä enemmän jalkatilaa.  Maineikkaiden Magic Seat -istuimiemme selkänojan voit säätää eri asentoihin riippuen siitä, haluatko kuljettaa enemmän ihmisiä vai enemmän matkatavaraa. Jazz Crosstarin verhoilu on vedenpitävä, antaen sille tarvittavan suojan aktiivisempaan elämäntyyliin.

Kirkas näyttö
9 tuuman keskusnäyttö Honda CONNECT näyttää useimmiten käytettyjä sovelluksia, joten niitä voi valita helposti ja nopeasti. Sovellukset on värikoodattu luokittain, mikä edistää helppokäyttöisyyttä.

 

JOKAINEN AJO TUNTUU TURVALLISEMMALTA

Honda SENSING koostuu aktiivisista turvallisuutta parantavista ja kuljettajaa avustavista teknologioista, tarjoten sinulle luokkansa kattavimmat turvaominaisuudet. Honda Jazz pitää huolta sinusta.

TULEVAISUUS ON HYBRIDEISSÄ

Täysin uusi hybridi Jazz-mallisto on vielä yksi tärkeä askel eteenpäin.

Hybridiajoneuvot ovat vaihe matkalla kohti nollapäästöisyyttä. Tavoitteemme on saavuttaa se tekemällä jokaiseen uuteen malliin tärkeitä parannuksia, laajentamalla hybridiajoneuvovalikoimaamme ja etenemällä sähköistysmatkallamme.