ELOISA JA HERKÄSTI REAGOIVA

HONDA Jazz Hybrid

POLTTOAINEKULUTUS

4,5 – 4,8 l/100 km / WLTP

CO2-PÄÄSTÖT

102-110 (g/km) / WLTP

Scroll

Jazz vaihtaa saumattomasti kolmen ajotilansa – sähkö-, hybridi- ja polttomoottoriajon – välillä olosuhteista riippuen tarjoten aina parasta suorituskykyä ja tehoa. Hyppäät vain kyytiin, painat start ja ajat!

KAKSI LAATUAAN

Sama hybridijärjestelmä – kaksi eri persoonallisuutta

Jazz tarjoaa tasaisen ajon milloin tahansa ja missä tahansa. Jopa vaihtamisen ääni on lisätty taitavasti, jotta voit nauttia vaihtamisen tunteesta.

EDISTYKSELLISTÄ TURVALLISUUTTA

Uusi Jazz-mallisto: turvallisuus vakiona.

Uuden Jazzin edistyksellinen, kuljettajaa avustava Honda SENSING -järjestelmä huolehtii sinun ja matkustajiesi turvallisuudesta.

Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä
Jos havaittavissa on törmäysvaara ajoneuvon tai jalankulkijan kanssa, järjestelmä ilmoittaa tästä vaarasta ja vähentää samalla nopeutta vähentämään törmäyksen vakavuutta. Päivitettyyn järjestelmään sisältyy nyt myös kyky havaita jalankulkijat ja pyöräilijät yöaikaan paikoissa joissa ei ole katuvaloja. Jarrutustoiminto kytkeytyy myös silloin, kun tulosuuntainen ajoneuvo siirtyy tai kääntää ajolinjansa sinun suuntaisesti.

Kaistavaroitin
Jos auto on siirtymässä pois kaistalta ilman että suuntavilkku on kytketty päälle, järjestelmä varoittaa tästä mittariston näytöllä ja äänisignaalilla.

Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä
Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä havaitsee liikennemerkit ja välittää tiedon sinulle mittariston näytöllä.

Kaistavahti
Kaistavahtijärjestelmä lisää ajamisen rentoutta varsinkin moottoriteillä pitämällä auton ajokaistan keskellä. Suuntavilkun käyttö kytkee järjestelmän hetkellisesti pois toiminnasta.

Älykäs nopeudenrajoitin
Älykäs nopeudenrajoitin säätelee auton nopeutta joko ennalta määritellyn nopeuden tai liikennemerkkien osoittaman nopeusrajoituksen mukaisesti.

Mukautuva vakionopeudensäädin alhaisen nopeuden seurannalla
Mukautuva vakionopeudensäädin pitää huolta, että etäisyytesi edellä menevään ajoneuvoon pysyy turvallisena. Jos viereisellä kaistalla oleva ajoneuvo on siirtymässä eteesi, järjestelmä ennakoi tilanteen ja vähentää nopeutta automaattisesti. Kun vaara on ohi, palautuu nopeus asetettuun tilaan. Alhaisen nopeuden seuranta havaitsee, jos edellä ajava ajoneuvo on pysähtymässä tai hidastaa nopeuttaan, tämä järjestelmä jarruttaa tai pysäyttää auton automaattisesti, jos jarrupoljinta ei käytetä.

Kaukovaloautomatiikka
Kaukovaloautomatiikka havaitsee edessä olevan, joko samaan tai vastakkaiseen suuntaan kulkevan ajoneuvon, ja huolehtii automaattisesti valojen vaihtamisesta kauko- ja lähivalojen välillä.