HONDA JAZZ

TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA

SEIKKAILULLE
ON TILAA

UUTTA URHEILULLISUUTTA

16"

alumiinivanteet

LUOKKANSA JOHTAVA

1,314 litraa

kun koko tavaratila on käytössä

TALOUDELLISTA VOIMAA

1.5 LITRAN I-VTEC

130 HV

moottori

1.3 LITRAN I-VTEC

102 HV

moottori

Voit valita uuden Honda Jazzin kahdesta hienosta i-VTEC moottorista: taloudellista ja tuttua 1.3 -litraista täydentää nyt myös täysin uusi 1.5 - sen löydät uuden Jazz Dynamicin konepellin alta. Se on todella energinen pakkaus kaupungilla pyörimiseen tai reippaaseen ajoon maantiellä.

 

Scroll

Pieni tilaihme

Tyylikäs ulkokuori, nerokas ja tilava sisältä, Honda Jazz on nyt parempi kuin koskaan.

ILLUUSION MESTARI

Koe käsittämätön tila.

Honda Jazzissa on uskomattomasti jalka- ja pääntilaa, ja jos todella tekee mieli venytellä, Magic Seat -istuimilla se käy käden känteessä, ihan kuin itse haluat tai tilanne niin vaatii.

Kaunis myös sisältä
Sisätilat eivät häpeä vertailussa muihin; kojelauta ja valintapainikkeet tuntuvat ylellisiltä ja istuinverhoilut on uusittu. Istahda Jazziin ja huomaat että se on astetta hienompi.

 

Honda Jazz

Sisätilat on suunniteltu monikäyttöisyys mielessä. Eikä pelkästään väljät matkustajan tilat, mutta istuimia voi säätää monella eri tavoilla, niin että tavaratilaan saadaan tilaa matkatavaroille, tai mitä sitten tarvitsetkin kuljettaa.

Honda Jazz

Dynamicin sisustaa koristaa sporttiset, oranssin väriset tikkaukset niin istuimien reunoissa, nahkaratissa kuin vaihdekepin nupissakin.

MUOTOILU

Pikainen katsaus

 

PIDETÄÄN YHTEYTTÄ

Infotainment -järjestelmän ansiosta voit kuunnella lempimusiikkiasi, olla yhteydessä ystäviisi. Kaikki käden ulottuvilla

Käyttämällä Bluetooth® - järjestelmää tai USB:tä pääset hyödyntämään älypuhelimellasi olevia tietoja ja soittolistoja.  Apple CarPlay® tai Android Auto™ mahdollistavat sen, että voit myös osittain peilata puhelimesi toimintoja 7" näytölle. HDMI mahdollistaa jopa elokuvien katsomisen, tosin ei ajon aikana.

 

Honda Jazz

7 -tuumainen kosketusnäyttö on aina käden ulottuvilla.

Honda Jazz

Kytke peruutusvaihde ja peruutuskamera kytkeytyy automaattisesti päälle ja antaa sinulle selkeän näkymän siitä, mitä autosi takana on.

Honda Jazz

Garmin -navigaattori auttaa sinua löytämään helposti perille.

TURVALLISUUS

Huolimatta pienestä koostaan Jazzissa on ison auton turvavarustelu.

Euro NCAP -organisaatio on palkinnut Honda Jazzin turvallisimpana pikkuautona. Jazz sai täydet 5 tähteä Euro NCAP:issä 2015 merkittävista turvavarusteista. Mitään ei sen jälkeen ole muutettu, ainoastaan lisätty.

Edistykselliset kuljettajan avustavat turvajärjestelmät
Kuljettajan turvajärjestelmiä ovat mm kaistavaroitin ja kaupunkihätäjarrutusjärjestelmä. Ne tarkkailevat tietä sinun puolestasi.

Etutörmäysvaroitin
Se varoittaa kuljettajaa mahdollisesta törmäyksestä sekä visuaalisesti että äänisignaalilla.

Renkaan tyhjenemisen varoitusvalo
Tämä järjestelmä valvoo renkaita ja hälyttää, jos jotain ongelmaa ilmenee.

 

 

Kaukovaloautomatiikka
Kaukovaloautomatiikka tarkkailee olosuhteita sekä muuta liikennettä ja kytkee automaattisesti kaukovalot päälle tai vaihtaa lähivaloille

Päivävaloautomatiikka
Järjestelmä kytkee ajovalot päälle automaattisesti, kun alkaa hämärtää

Tihkukytkin tuulilasin pyyhkijöissä
Kun tuulilasille tulee vesipisaroita, pyyhkijät pyyhkäisevät lasin heti, mitä rankemmin sataa, sen nopeammin ne pyyhkivät. Sinä voit pitää katseesti tiessä ja kädet ratissa, kun pyyhkijät toimivat itsekseen.

*Ei se ole sattumaa, että Jazz voitti parhaan pikkuauton Euro NCAP -palkinnon.

 

JAZZISSA ON PALJON MUUTAKIN NÄHTÄVÄÄ

Katso oheiset videot, niin näet mitä kaikkea Jazzissa onkaan.