Tarjoukset

UUSIMMAT TARJOUKSET

Vaihda romutuskelpoinen autosi uuteen

Kun romutat yli 10 vuotta vanhan autosi ja hankit sen tilalle uuden Hondan, jonka CO2-päästöt ovat enintään 110 g/km, voit hyödyntää 1 500 €:n romutuspalkkion.

  • Hondaan ja hyödynnä 1500€:n romutuspalkkio.

CR-V ELEGANCE PLUS 2WD - KORKO 0%

Elegance Plus –huippuvarustelu tarjoaa ylivoimaisen paketin vaivattomuutta, turvallisuutta ja ylellisyyttä. Myös tilat ja monikäyttöisyys vakuuttavat verrattaessa muihin ison kokoluokan farmareihin ja maastureihin. Maailman ja Suomen suosituin katumaasturi CR-V on iso ja turvallinen perheauto Suomen vaihteleviin keleihin. 

Vakiona mm.
- Honda Connect -infotainment
- Navigaattori 
- Berlina Black 17” kevytmetallivanteet
- Peruutuskamera
- Pysäköintitutkat edessä ja takana
- Kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin
- Tummennetut takaikkunat
- Perävaunun hallintajärjestelmä 
- Mäkilähtöavustin 
- Alamäkihidastin (AT-mallit) 
- Vaihtopainikkeet ohjauspyörässä (AT -mallit) 
- Kaksialueinen automaatti-ilmastointi 
- Vakionopeussäädin 
- Sadetunnistin 
- Bluetooth Hands Free
- Kattokaiteet 
- Etusumuvalot
- 2xUSB/HDMI –liitäntä


 
  • HINTA ALKAEN
    349 €/KK *

Honda CR-V 2,0 Elegance Plus MT 2WD, autoveroton hinta 25.823 €, autovero 10.009,24€, kokonaishinta 35.832,24 € + toimituskulut, CO2-päästöt 168 g/km, EU-keskikulutus 7,2 l/100 km

*All In One –kuukausihinta sisältää myös huollot/korjaukset. Kuukausihinnan lisäksi ei tule muita kuluja. Korko 0%

HUIPPUVARUSTELTU CIVIC TOURER 1,8 NORDIC SPORT

Uudessa Civic-malliston lippulaivassa Civic Tourer Sport –erikoismallissa on erinomaiset varusteet sekä vahva ja vaivattomasti vääntävä moottori järkevään hintaan. Civic Tourerissa on luokkansa suurin tavaratila (624/1668 litraa) sekä monikäyttöiset Magic Seats –takaistuimet. Käytännöllisyydestään huolimatta Civic Tourer on sporttinen ajettava ja linjakkaan tyylikäs.

Erikoismalli Civic Tourer Sportin varustelu on huippuluokkaa. Nyt vakiona mm.
- Automaattinen kaksoisalueilmastointi
- Vakionopeudensäädin
- Peruutuskamera
- Honda Connect -monitoiminäyttö navigaattorilla
- 17” Sport Design –erikoisvanteet
- Sport-yksityiskohdat sisustuksessa ja ulkoasussa
- LED-päivävalot ja kaukovaloautomatiikka
- ADAS-turvapaketti (kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin, etutörmäysvaroitin, kaistavaroitin,
 liikennemerkkien tunnistus, kuolleen kulman avustin, poikittaisliikennehälytin)
- Tehokas 1.8 i-VTEC –moottori (142 hv)

 

  • HINTA ALKAEN
    299 €/KK *

Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC Sport, autoveroton hinta 19.964 €, autovero 6405,16€, kokonaishinta 26.369,16 € + toimituskulut, CO2-päästöt 149 g/km, EU-keskikulutus 6,4 l/100 km

*All In One –kuukausihinta sisältää myös huollot/korjaukset. Kuukausihinnan lisäksi ei tule muita kuluja. Korko 0%

Honda

CR-V COMFORT PLUS 4WD ja AUTOMAATTI

Tee talvesta turvallisempi uudella Honda CR-V Comfort Plus–erikoismallilla, nyt lyömättömään hintaan nelivetoisena ja automaattivaihteisena. Maailman ja Suomen suosituin katumaasturi CR-V on iso ja turvallinen perheauto Suomen vaihteleviin keleihin. Suosion taustalla on CR-V:n vakaa ajettavuus, isot ja muunneltavat tilat, kattava varustelu ja turvallisuus.

Comfort Plussan varustelu kestää vertailun.

Vakiona mm.
- Real Time 4WD -neliveto
- Automaattivaihteisto 
- Vakionopeudensäädin
- Bluetooth –handsfree järjestelmä
- Kaksialueinen automaatti-ilmastointi 
- Kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin
- 17” kevytmetallivanteet
- TSA –perävaunun hallintajärjestelmä
- Kuljettajan sähköinen ristiseläntuki
- Monitoimiohjauspyörä
- Suomenkielinen iMID –monitoiminäyttö
- Mäkilähtöavustin
- Saattovalotoiminto
- Alamäkihidastin

Älykäs neliveto, automaattivaihteisto, vahva 2,0 i-VTEC-moottori ja Comfort Plus –varustelu vakuuttavat verrattuna muihin ison kokoluokan etuvetoisiin farmareihin ja maastureihin.
Nelivetoinen Comfort Plus on parhaimmillaan kun haluat päästä aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä mökille sohjoista mökkitietä pitkin. Tai tarvitset luotettavaa nelivetovoimaa veneen nostoon ja kuljettamiseen.
Edistykselliset aktiiviset ja passiiviset turvalaitteet pitävät sinut ja matkustajasi mahdollisimman hyvässä turvassa. Turvavarustelun kruunaa kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin joka varoittaa kaupunkinopeuksissa törmäysvaarasta ja tekee tarvittaessa hätäjarrutuksen.

  • HINTA ALKAEN 34.847,19 €

Comfort Plus –erikoismalli myynnissä vain rajoitetun ajan.

CR-V 2.0 i-VTEC Comfort Plus 4WD AT, autoveroton hinta 24.676 €, autovero 10.171,19 €, kokonaishinta 34.847,19 € + toimituskulut, CO2-päästöt 175 g/km, EU-keskikulutus 7,5 l/100 km. 
Kuvan auto erikoisvarustein.

HR-V NORDIC EXECUTIVE

HR-V:n urheilullisen linjakas ulkoasu kätkee sisäänsä uskomattoman väljät ja monipuolisesti muunneltavat tilat. Vaikka HR-V on käytännöllinen, se on myös hauska ja kiehtova, laadukas ja hyvä ajettava.
Tavaratilan muunneltavuuden kruunaavat nerokkaat Magic Seats –monikäyttöistuimet.

Uusi lippulaivamme Nordic Executive on suorastaan ylellinen, vakiona mm. 

Automaattivaihteisto
Honda Connect 7” monitoiminäyttö
Navigaattori
Avattava panoraamalasikatto
Nahka/kangas –sisustus 
Automaattinen kaksialueilmastointi
Avaimeton ovien avaus/käynnistys 
Vakionopeudensäädin
Peruutuskamera
Pysäköintitutkat edessä ja takana
Liikennemerkin tunnistin 
LED-ajovalot 
Tummennetut takalasit
Kromattu Nordic -korisarja

HR-V:ssä on vakiovarusteena myös paljon edistyksellisiä turvavarusteita kuten kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin, etutörmäysvaroitin ja kaistavaroitin. Pimeässä ajoa helpottavat kaukovaloautomatiikka ja automaattisesti himmentyvä taustapeili.

  • ERIKOISMALLIN HINTA 32 075 €

Honda HR-V Nordic Executive 1.5 i-VTEC 130hv CVT, autoveroton hinta 26.150 €, autovero 6.001,01 €, kokonaishinta 32.151,01 € + toimituskulut, CO2-päästöt 125 g/km, EU-keskikulutus 5,4 l/100 km.

CIVIC TOURER NORDIC SPORT

Tourer -mallistomme uudessa lippulaivassa on erinomainen vakiovarustelu, kuten mm. automaattinen kaksoisalueilmastointi, vakionopeudensäädin, peruutuskamera ja Honda Connect–monitoiminäyttö navigaattorilla. Vakiona on myös sporttista lisäherkkua, kuten esimerkiksi tummennetut takaikkunat, urheilullinen etusäleikkö ja 17” Sport Design–erikoisvanteet. Tyylikkään lisäsäväyksen sisätiloissa tarjoaa teräksiset kynnyslistat, Carbon-somiste kojelaudassa ja punainen tikkaus etuistuimissa, ohjauspyörässä ja etuovissa.

Civic Tourerissa on luokkansa suurimmat sisä- ja tavaratilat sekä monipuolinen muunneltavuus Magic Seats–monikäyttöistuimineen. Tilavuutensa lisäksi Tourer Sport on mukavan jämäkkä ja vaivaton ajettava vahvan 1.8 i-VTEC (142 hv) moottorinsa ansiosta. 

Turvallisuutta parantaa vakiovarusteisiin kuuluva ADAS–turvapaketti. Kattavaan turvapakettiin kuuluu kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin, etutörmäysvaroitin, kaistavaroitin, liikennemerkkien tunnistus, kuolleen kulman avustin ja poikittaisliikennehälytin. Pimeässä ajoa helpottavat kaukovaloautomatiikka ja automaattisesti himmentyvä taustapeili.

  • ERIKOISMALLIN HINTA 26.369€

Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC Sport, autoveroton hinta 19.964 €, autovero 6405,16€, kokonaishinta 26.369,16 € + toimituskulut, CO2-päästöt 149 g/km, EU-keskikulutus 6,4 l/100 km.

CR-V ELEGANCE PLUS 4WD

KAIKKI VAKIONA

Älykäs neliveto ja Elegance Plus –huippuvarustelu tarjoavat ylivoimaisen paketin vaivattomuutta, turvallisuutta ja ylellisyyttä. Myös tilat ja monikäyttöisyys vakuuttavat verrattaessa muihin ison kokoluokan farmareihin ja maastureihin. 

CR-V Elegance Plus 4WD:n uusi tuplaturbo tehodiesel 160 hv/350 Nm tarjoaa ajamiseen jämäkkää vääntöä ja turvallisuutta hämmästyttävän pienellä kulutuksella, keskikulutus automaattivaihteistolla on vain 5,3 l/100 km. Vaivattoman ajonautinnon kruunaa uusi sulavasti vaihtava 9-vaihteinen automaatti. Lehdistön testit ovat erityisesti kiittäneet voiman ja taloudellisuuden yhdistelmää sekä vakaata alustaa ja tarkkaa ohjausta. 

Vakiona mm.
- Honda Connect -infotainment
- Navigaattori 
- Berlina Black 17” kevytmetallivanteet
- Peruutuskamera
- Pysäköintitutkat edessä ja takana
- Kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin
- Tummennetut takaikkunat
- Perävaunun hallintajärjestelmä
- Mäkilähtöavustin
- Alamäkihidastin (AT-mallit)
- Vaihtopainikkeet ohjauspyörässä (AT -mallit)
- Kaksialueinen automaatti-ilmastointi
- Vakionopeussäädin
- Sadetunnistin
- Bluetooth Hands Free
- Kattokaiteet
- Etusumuvalot
- 2xUSB/HDMI -liitäntä

CR-V 2.0 i-VTEC Elegance Plus 4WD, autoveroton hinta 27.528 €, autovero 11.146,74 €, kokonaishinta 38.675 € + toimituskulut, CO2-päästöt 173 g/km, EU-keskikulutus 7,4 l/100 km. 

CR-V 1.6 i-DTEC Elegance Plus 4WD, autoveroton hinta 32.736 €, autovero 8.009,82 €, kokonaishinta 40.745,82 €+ toimituskulut, CO2-päästöt 129 g/km, EU-keskikulutus 4,9 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.

PriceOffer - Datasource is wrong or missing