AUTO JONKA HALUAT. KUN KOKEILET.

HONDA ALL IN ONE -PAKETILLA 199 €/KK TAI 21 943 €

Scroll

Uudessa Honda Civicissä on eräs mielenkiintoinen
ominaisuus: sen koeajaneet haluavat sen siinäkin
tapauksessa, että suunnitelmissa on ensin ollut
toinen automerkki.

Ei ihme. Uusi Civic on tiloiltaan suurempi ja suorituskyvyltään hämmästyttävä. Uusista turbomoottoreista irtoaa tehon lisäksi vääntöä, joka tekee maantieajosta jotain aivan muuta kuin tämän luokan autolta on tottunut odottamaan. Turvallisuutta ja ajomukavuutta lisää varustepaketti, joka on vaikuttava sekin.

Uusi Civic tunnistaa esteet, ajokaistat ja liikennemerkit
eikä anna ajaa itseään vahingossa tieltä. Se myös sovittaa
pitkät ajovalot ja vakionopeuden muuhun liikenteeseen,
jolloin kuljettajalle jää vähemmän näperreltävää.
Muissa autoissa tällainen paketti maksaisi useita
tuhansia lisää, Civicissä se on vakiona.
Parhaiten Uuden Honda Civicin käsittää sen ratissa.
Ennen kuin vaihdat autoa, koeaja Civic All in One tarkoittaa helppoa autoilua ja taloudellista turvaa elämäsi vaihtuviin tarpeisiin.

HONDA ALL IN ONE -PAKETILLA 199 €/KK
TAI 21 943 €

 

Mikä on Honda All In One?

Kuukausimaksu sisältää uuden auton, määräaikaishuollot ja mahdolliset korjaukset. Kiinteähintaisen sopimuksen loputtua voit luovuttaa auton ennalta sovittuun takuuhyvityshintaan rahoitusyhtiölle, myydä auton tai lunastaa sen itsellesi. 
 
KÄSIRAHA: Voit säätää kuukausierän kokoa maksamalla käsirahaa 0% - 30% auton hinnasta. Jos sinulla on vaihtoauto, saat siitä autoliikkeessä normaalin hyvityksen, jonka voit halutessasi käyttää All in One -sopimuksen käsirahaksi. Käsiraha pienentää sopimuksesi kuukausierää.
 
KUUKAUSIERÄT: Voit valita sinulle sopivan kk-erän, lisäpalvelut ja sopimuskaudeksi 24 tai 36 kk. Maksat vain käytön mukaan
 
VIIMEINEN ERÄ: All in One on osamaksusopimus, jossa autosi takaisinostohinta on lyöty lukkoon jo ostohetkellä. Siihen ei vaikuta se, mitä vaihtoautot maksavat tulevaisuudessa. Sopimuksen päättyessä voit vaihtaa auton uuteen, jatkaa sopimustasi, lunastaa auton itsellesi takaisinostohinnalla tai palauttaa auton Santanderille. Jos onnistut myymään autosi vielä parempaan hintaan kuin ennalta sovittu takaisinostohinta, etu jää sinulle. Voit pitää myyntihinnan ja takaisinostohinnan erotuksen myyntivoittonasi
 
Lisätietoa saat valtuutetusta Honda–liikkeestä, joka laskee hyvityksen vaihtoautostasi tai tekee sopimuksen tarvittaessa jopa ilman käsirahaa.

 

Honda Civic HB 129 hv Business, autoveroton hinta 18.290 €, autovero 3.053,26 €, kokonaishinta 21.343,26 € + toimituskulut, CO2-päästöt 110 g/km, EU-keskikulutus 4,8 l/100km. *All In One Rahoitusesimerkki: Honda Civic HB 129 hv Business, All In One taso 2: Hinta 21 943,26 € (sis. toim. kulut), käsiraha 6 500 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 199,27 €, luoton määrä yht. 15 443,26 €, viimeinen suurempi erä 11 135,67 €. Kuukausierä sisältää koron 2,0 %, perustamismaksun 149 € ja käsittelykulun 8 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 1 239,57 € todellinen luottohinta 23 182,82 € ja todellinen vuosikorko 3,1 %. Rahoitusesimerkin ajokilometrit 45 000 km. Sopimus sisältää määräaikaishuollot- ja korjaukset sekä taatun hyvityshinnan 10 977,18 € sopimuksen päättyessä. Kertaluotto edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.